JEMPUTAN KHAS BENGKEL #1SME1SISTEM “Khas Untuk Usahawan: Jualan Anda Tidak Mencapai Sasaran ? Ketahui Teknik Pengurusan Jualan Yang Dapat Melariskan Jualan Anda.” (4 Mei, Shah Alam)

JEMPUTAN KHAS BENGKEL #1SME1SISTEM 

“Khas Untuk Usahawan: Jualan Anda Tidak Mencapai Sasaran ? Ketahui Teknik Pengurusan Jualan Yang Dapat Melariskan Jualan Anda.” 

Tuan/Puan,

Kami dengan berbesar hati ingin menjemput Tuan/Puan untuk hadir ke Bengkel #1SME1Sistem yang bakal diadakan seperti berikut:

Temui penceramah berpengalaman yang akan membantu anda pada
Tarikh: 4 Mei 2017 (Khamis)
Masa: 9.00 pagi – 1.00 petang (8.30am Pendaftaran)
Tempat: Haniez Academy, 2-05-1, Block 2, Worldwide 2 Business Center, Precinct Alami, Persiaran Akuatik Seksyen 13. Shah Alam Selangor 40100. Malaysia.

“How to Grow Your Business by Using Cloud & Mobile Technology”
— Speaker: Ir Aziz Ismail, CEO of Authentic Venture Sdn Bhd

Jangan lepaskan peluang untuk belajar bagaimana meningkatkan bisnes anda dari Ir Aziz Ismail, yang merupakan CEO dan Pengasas Authentic Venture Sdn Bhd, sebuah syarikat yang terulung dalam cloud-based software development. Ir Aziz Ismail mempunyai lebih dari 25 tahun pengalaman sebagai usahawan dan juga CEO di syarikat antarabangsa. Beliau juga merupakan Board of Advisors untuk “New Entrepreneur Forum” dan juga merupakan Profesor Adjunct di Universiti Utara Malaysia.

Beliau juga akan berkongsi tentang pengenalan kepada MPERS dan impak terhadap syarikat SME di Malaysia.

” Inginkan Penyelesaian Pengurusan Jualan? Bagaimana untuk Mencapai Sasaran Jualan?”

–Speaker: En. Haslan Junior, who is the Business Development Team Leader at Authentic Venture Sdn Bhd dan mempunyai pengalaman lebih dari 5 years of experience in the sales and marketing industry and also in various industries of SMEs in Malaysia.

Kelebihan anda menyertai bengkel ini:
✔Mengetahui mengurus pelanggan dari prospek hingga menjadi customer.
✔Mengetahui bagaimana untuk mencapai sasaran jualan.
✔Mengemaskini data dan rekod jualan secara automatik.
✔Sistem CRM yang menjimatkan masa serta mengurangkan kesalahan ketika membuat rekod.

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan GERAN KHAS #1SME1SISTEM khas untuk yang hadir!!

Apa tunggu lagi? DAFTAR segera dengan menekan link ini http://j.mp/2m1LH0h dan masukkan maklumat anda untuk mendapatkan tempat anda sekarang juga. Tempat adalah TERHAD!

<<<FREE ADMISSION>>>

  

Anda juga digalakkan untuk membawa laptop (jika ada) dan juga kad bisnes anda semasa menghadiri bengkel tersebut untuk peluang berkenalan dan bertukar kad bisnes dengan usahawan-usahawan yang lain.Anda juga boleh hubungi  018-2034868/ 03-27243826 (Sakinah) atau email di events@ventures.com.my untuk maklumat lanjut.

Terima Kasih.

Like Us On Facebook <https://www.facebook.com/OfficeCentral-555441221312424/>

Follow Us On Instagram <https://www.instagram.com/authenticventure/?hl=en>

Awards and Recognitions:

%d bloggers like this: